Καλώς ήρθατε στο συγκρότημα σπιτιών Antiparos View

Παραδοσιακές βίλες με πανοραμική θέα στην Πάρο και το νησί της Αντιπάρου

Το Antiparos View Complex of Villas αποτελείται από 4 σπίτια χτισμένα σε παραδοσιακό κυκλαδίτικο στιλ αρχιτεκτονικής με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, παρέχοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις σε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Μαζί με τη ζεστή φιλοξενία των ιδιοκτητών, το Antiparos View Complex είναι το ιδανικό μέρος για οικογενειακές διακοπές που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Πάρος και Αντίπαρος, τα γύρω νησιά και η πολύχρωμη ανατολή του ηλίου.
Οι φιλοξενούμενοί μας θα εκπλαγούν πρώτα από την εκπληκτική πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, το κανάλι ανάμεσα. Στη συνέχεια, οι ζεστοί άνθρωποι του όμορφου μικρού νησιού μας, τα παραδοσιακά μικρά λευκά σοκάκια, οι ταβέρνες που βρίσκονται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα και σερβίρουν νόστιμη τοπική κουζίνα , η συναρπαστική νυχτερινή ζωή, τα φωτεινά χρώματα των λουλουδιών και πάνω απ 'όλα τα καθαρά νερά του Αιγαίου θα είναι κάτι που θα θυμάστε πολύ για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Ενημέρωση για ιό COVIS-19

Σχετικά με το COVID-19 και τυχόν μολυσματικές ασθένειες που σχετίζονται με τον κορανοϊό, προτεραιότητά μας είναι η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών και των υπαλλήλων μας, επομένως συνεχίζουμε να ακολουθούμε όλες τις τελευταίες συμβουλές και προτάσεις από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τις τοπικές αρχές. Σύμφωνα με τα απαραίτητα μέτρα προετοιμασίας και πρόληψης, το ξενοδοχείο μας έχει αυξήσει τις πρακτικές καθαρισμού και απολύμανσης.Η εξυπηρέτηση πελατών μας είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας για περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια για να κάνετε το ταξίδι και τη διαμονή σας άνετη και ασφαλή.
Ο Δήμος Αντιπάρου είναι εξοπλισμένος με, εξειδικευμένους ιατρούς, ειδικά εξοπλισμένα δωμάτια νοσηλίας, συσκευή για covid-19 τεστ, δίνει αποτελέσματα σε 45 λεπτά. Τα σπίτια μας απολυμαίνονται με αντι-ιικά προιόντα εγκεκριμένα απο τον κρατικό οργανισμό υγείας. Ο ιματισμός αποστηρώνεται.
Τα σπίτια παραδίδονται καθαρά και απολυμασμένα. Προσφέρεται ενδιάμεσος καθαρισμός εφόσον επιθυμείτε χωρίς χρέωση, κατόπιν συνεννοήσεως.

Το τέλειο μέρος για χαλαρωτικές οικογενειακές διακοπές στην Αντίπαρο


VIDEO